Algemeen nieuws

12 juni: een belangrijke dag voor de vereniging

Op 12 juni om 08:00 uur ’s ochtends was het dan zover! De fundering voor de post zou beginnen. Het bestuur stond bij De Mooie Nel om de mannen van J. Molenaar in ontvangst te nemen. Zij begonnen gelijk met het bewerken van de grond zodat dit gelijk was en de stelconplaten werden van de wagen afgetild.

Na grond te hebben gegraven, onkruid te hebben weggehaald, grond gelijk gemaakt te hebben en te hebben gemeten zodat het allemaal recht zou liggen was daar het moment dat de eerste stelconplaat werd geplaatst. Vanaf toen ging het best snel en binnen een mum van tijd en stond er een mooie fundering voor wat er nog meer komen gaat.

Na heel lang te hebben gestreden voor het bouwen van de post, kunnen we nu met trots zeggen: het begin is er, en we gaan er wat moois van maken!

Heel erg goed nieuws!

Beste allemaal,

We hebben gister en vandaag iets geheimzinnig gedaan en misschien hebben jullie dit wel gemerkt. Er kwamen foto’s op Instagram voorbij dat we bezig waren met het onkruidvrij maken van onze plek bij De Mooie Nel, we deelden een foto van een oude post uit 1983 en nog meer.

Dit was natuurlijk allemaal omdat we echt heel erg groot nieuws hebben waar wij ontzettend blij mee zijn!

Zijn we er klaar voor?!

DE BOUWVERGUNNING IS ROND! WE MOGEN EEN NIEUWE POST GAAN BOUWEN BIJ DE MOOIE NEL!

Dit alles is gister op 1 april (geen grapje) bij onze bestuursleden aangekomen en wát zijn wij blij. Nu kunnen we weg uit Zwaanshoek en weer in ons eigen vertrouwde Haarlem “opnieuw beginnen”.

Wat gaat dit betekenen?

  • Dat we, zodra de bouw klaar is, meer oefeningen op de post kunnen doen.
  • We mobieler zijn als we hard nodig zijn op het water
  • We onze cursussen op de post kunnen geven in plaats van buitenlocaties
  • En nog meer veel…

Wat er verder allemaal nog gaat komen en hoe de bouw eruit gaat zien, laten we nog even geheim, maar tot die tijd kunnen we nu al niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Mochten er updates zijn kunnen jullie die uiteraard volgen via onze social mediakanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en via onze website!

Wordt vervolgd…