Evenementen beveiliging

De evenementen die wij draaien zijn voornamelijk in Noord-Holland. Dit kan ook in samenwerking zijn met andere brigades. Wij zijn zowel inzetbaar op land als op water. We verzorgen de EHBO en de beveiliging zodat het evenement in alle veiligheid kan verlopen. Hieronder leest u meer over onze inzet op land- en waterevenementen.

Landevenementen

Bij landevenementen moet men vooral denken aan sport- en recreatie en daarnaast ook lokale festivals zoals de Avond4Daagse of ons grootste evenement: De Halve van Haarlem. Per evenement komen wij met gecertificeerde EHBO-ers die er de gehele dag zijn. Zij zullen de gehele dag genoeg EHBO tassen, portofoons en andere hulpmiddelen mee hebben om hun werk goed te kunnen uitoefenen. Wij beschikken over een bus waar veel in vervoerd kan worden en twee fietsen die allebei een AED bij zich dragen. De fietsers zijn getraind om op deze fietsen te rijden, zodat de veiligheid ten alle tijden gewaarborgd kan worden.

Waterevenementen

Met waterevenementen bedoelen wij zwemwedstrijden, festivals die deels in of rond het water worden gehouden en festiviteiten zoals de intocht van Sinterklaas. Wij beveiligen de evenementen in combinatie met onze drie boten die wij tot beschikking hebben. Deze drie boten zijn de Tinn-Silver, de Brio en de Vlet. De grootte en diepte van het water bepaald hoeveel boten wij kunnen meenemen. Wij hebben ook hier de gehele dag gecertificeerde EHBO-ers. Op de boten zullen schippers en opstappers zijn die precies weten wat ze moeten doen en hoe ze moeten handelen in geval van nood.

Kom helpen!

Wij hebben jou als lid nodig bij het beveiligen van onze evenementen. Bekijk hieronder de agenda en geef je op!

Voor leden van elk niveau kunnen wij vaak een plekje vinden bij de evenementen. Ook om een keertje mee te kijken.

Nog geen lid van onze vereniging? Meld je aan!

Agenda

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Vorige evenementen

Een heel leuk weekend mag zeker niet vergeten worden!

Een evenement en het einde van dit gekke zwemseizoen. Dat was ons weekend en het was fijn om te doen!

We beginnen met het zwemseizoen, want na alle versoepelingen en maatregelen konden we die eindelijk weer oppakken wat resulteerde in 23 kinderen die hun zwemdiploma hebben gehaald op 26 juni!

Om dat te vieren, en ook omdat de zomervakantie in aantocht is, hebben we op zaterdag 3 juli een spelletjesmiddag gehouden doormiddel van een parcours in het ondiepe bad voor badje 1, 2 en 3 en voor de kinderen van het Zwemmend Redden in het diepe een lange loopmat om zo droog mogelijk van de ene kant naar de andere kant te komen. Veel kinderen vonden het “de leukste dag ooit” en dat deed ons natuurlijk goed!

Na de vakantie begint het zwemmen uiteraard weer. Dit gebeurt op de volgende data’s:

Vrijdag 27 augustus in Zwembad de Planeet

Zaterdag 28 augustus in het Boerhaavebad

Via deze weg willen we iedereen dan ook een hele fijne zomervakantie wensen!

Dan nu door naar het evenement op zaterdag 3 juli! Het Spaarneconcert, wat dit jaar gehouden werd op de Bakernessergracht. 6 van onze leden waren aanwezig om zowel op land als op de boot te assisteren. De sfeer was goed, ondanks een buitje die over kwam ’s avonds. Er was gezelligheid en het was weer goed om onze gezichten te laten zien.

Je kunt wel zeggen dat we niet stil hebben gezeten, en dat er met de tijd meer aan gaat komen. Heerlijk om weer zo lekker bedrijvig te zijn! Tot snel bij hopelijk meer evenementen!

Een zeer bijzondere MudMasters editie!

Vandaag was een bijzondere dag!

Sinds het doorbreken van de Fieldlab experimenten zijn er organisaties die hun best doen om bepaalde evenementen door te laten gaan.

Zo ondermeer ook MudMasters in het Haarlemmermeerse Bos. Dit evenement werd vandaag gehouden! In samenwerking met Reddingsbrigade Heemstede hebben wij de waterbeveiliging gedaan. EMS verleende de EHBO aan de bikkels die hun best deden om dit parcour te trotseren.

Op voorhand moesten alle deelnemers en alle crewmembers getest zijn en met hun negatieve testbewijs konden ze het terrein op komen.

De sfeer was euforisch te noemen en we zijn blij dat we weer zo’n dag hebben kunnen meemaken!

Een heerlijke inzet- en examendag, zoals vanouds!

Afgelopen zondag 27 september was het weer heerlijk druk voor ons! De wandeleditie van de Halve van Haarlem werd gehouden én er waren examenkandidaten die voor hun Lifeguard diploma gingen knallen.

De Halve van Haarlem werd dit jaar een wandeleditie. Zowel de 5, de 10 en de 20 kilometer konden gelopen worden, uiteraard met de nodige Corona maatregelen. 5 van onze leden hebben dit evenement bijgewoond en het was een succes. Er waren gelukkig geen ongevallen en de sfeer was goed.

Ook waren er dus examens. Leden van Reddingsbrigade Alphen, Reddingsbrigade Amstelveen, Reddingsbrigade Heemstede en onze eigen brigade kwamen bijeen om verschillende diploma’s te halen. Alle examens vielen onder Lifeguard lijn. Dit kon voor chauffeur zijn, maar ook voor schipper op een van de boten die gebruikt worden.

Bijna iedereen is geslaagd! Gefeliciteerd! Hopelijk kunnen jullie je kennis weer snel in de praktijk toepassen!

Met speciale dank aan Reddingsbrigade Zandvoort voor het uitlenen van hun brigade auto zodat degene die hun examen voor Lifeguard Chauffeur moesten doen, deze ook konden uitvoeren!

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!