SponsorKliks

Gratis de HRB sponsoren

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Haarlemse Reddingsbrigade, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en de Haarlemse Reddingsbrigade ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar de Haarlemse Reddingsbrigade. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u de Haarlemse Reddingsbrigade ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via onze SponsorKliks pagina. Voor u een kleine moeite, voor ons een waardevolle bijdrage. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden en kennissen van leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die de Haarlemse Reddingsbrigade een warm hart toedragen.

Via de knop bovenin deze pagina kunt u onze SponsorKliks pagina bereiken.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van het sponsordoel, in dit geval de Haarlemse Reddingsbrigade. U betaalt niet extra wanneer u via SponsorKliks.nl naar uw webwinkel gaat, maar als u dit doet keert de webwinkel een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt, door de hoge omzetten die door SponsorKliks geleverd worden, bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit!