De eerste zwemles tijdens de Corona tijd

De eerste zwemles tijdens de Coronatijd bij het Boerhaavebad was op zaterdag 30 mei weer een feit. Er waren een hoop kinderen aanwezig en er waren ook een hoop maatregelen getroffen die allemaal op tijd werden doorgegeven. In samenspraak met de SRO hebben we een protocollenplan opgesteld waar de ouders, kinderen en instructeurs zich aan moesten houden zodat de veiligheid goed kon worden gewaarborgd.

In het begin was het allemaal een beetje spannend. De instructrices van badje 3 hebben een klein verslagje naar mij gestuurd zodat we een idee hebben hoe de middag verliep:

“Het ging veel beter dan we in eerste instantie dachten! Sommige kinderen vonden het in het begin een beetje spannend (en logisch na zo een tijd). De kinderen deden het heel goed met de Easy Swim. We hebben vandaag eigenlijk meer de kinderen laten wennen aan het diepe bad en hun nieuwe drijfmiddelen. Ze waren uit eindelijk dol enthousiast en vonden de les te snel gaan. Er is zo goed mogelijk afstand gehouden en dat probeerden de kinderen ook, ze waren zich goed bewust van wat er aan de hand was. Er zijn foto’s gemaakt vanuit het zwembad naar de ouders zodat zij gerust waren over hoe het binnen ging.”

Fijn om te weten dat het zo goed gegaan is en dat het met de volgende zwemles net zo goed mag gaan.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord