Een heel leuk weekend mag zeker niet vergeten worden!

Een evenement en het einde van dit gekke zwemseizoen. Dat was ons weekend en het was fijn om te doen!

 

We beginnen met het zwemseizoen, want na alle versoepelingen en maatregelen konden we die eindelijk weer oppakken wat resulteerde in 23 kinderen die hun zwemdiploma hebben gehaald op 26 juni!

Om dat te vieren, en ook omdat de zomervakantie in aantocht is, hebben we op zaterdag 3 juli een spelletjesmiddag gehouden doormiddel van een parcours in het ondiepe bad voor badje 1, 2 en 3 en voor de kinderen van het Zwemmend Redden in het diepe een lange loopmat om zo droog mogelijk van de ene kant naar de andere kant te komen. Veel kinderen vonden het “de leukste dag ooit” en dat deed ons natuurlijk goed!

 

Na de vakantie begint het zwemmen uiteraard weer. Dit gebeurt op de volgende data’s:

Vrijdag 27 augustus in Zwembad de Planeet

Zaterdag 28 augustus in het Boerhaavebad

 

Via deze weg willen we iedereen dan ook een hele fijne zomervakantie wensen!

Dan nu door naar het evenement op zaterdag 3 juli! Het Spaarneconcert, wat dit jaar gehouden werd op de Bakernessergracht. 6 van onze leden waren aanwezig om zowel op land als op de boot te assisteren. De sfeer was goed, ondanks een buitje die over kwam ’s avonds. Er was gezelligheid en het was weer goed om onze gezichten te laten zien.

Je kunt wel zeggen dat we niet stil hebben gezeten, en dat er met de tijd meer aan gaat komen. Heerlijk om weer zo lekker bedrijvig te zijn! Tot snel bij hopelijk meer evenementen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord