Het regent zwemdiploma’s en cadeaus…

Nadat vorige week de C-diploma’s behaald waren, was het vandaag de beurt aan de A en B-afzwemmers. Ook bij deze groep mochten de ouders helaas niet kijken, maar ook waren deze kandidaten stoer genoeg om het helemaal zelf te kunnen! Uiteraard hebben zij onwijs goed hun best gedaan en heeft iedereen hun diploma gehaald. Wij feliciteren hun van harte en hopen ze snel weer te mogen verwelkomen in het zwembad, voor een B en C-diploma.

Ook hebben wij vandaag onze vaste instructrice en tevens uurbegeleidster Monique van Straaten in het zonnetje gezet. Zij heeft namelijk besloten om na ruim 30 jaar inzet bij het zwembad, een stapje terug te doen. Monique heeft zich met veel passie ingezet voor de jeugd die graag wilde leren zwemmen en was altijd aanwezig bij het afzwemmen, introductiezwemmen en heeft in ieder badje zwemles gegeven en is daar ook voor gediplomeerd. Zij is vanuit de vereniging maar ook door de kinderen en hun ouders flink verwend met cadeautjes, kaartjes en bloemen. Monique blijft zeker nog betrokken bij het zwemmen en zal sowieso bij het afzwemmen aanwezig zijn. Uiteraard willen wij Monique heel erg bedanken voor de afgelopen jaren dat zij zo betrokken is geweest!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord