Feestelijke uitreiking voor onze vaste instructrice!

 

Zaterdag 17 november 2018 werd Monique van Straaten ineens onverwachts verrast door een heel comité. Zoals u weet worden al onze instructeurs opgeleid en soms gaan instructeurs nog een stapje verder dan alleen instructeur en doen er nog een stukje management bij. Monique was al geruime tijd bezig met het niveau 3 diploma, maar door wat tegenslagen had dit wat vertraging opgelopen. 26 augustus had ze haar laatste examen, en was met vlag en wimpel geslaagd. Maar het diploma liet op zich wachten. Ze maakte zich al bijna zorgen en wilde al bijna de KNBRD gaan bellen waar haar diploma bleef, want ze had in november nog steeds niet haar diploma ontvangen. Maar wat zij niet wist is dat er hiervan een officieel moment wordt gemaakt.

En toen was het uiteindelijk zo ver! Aan het einde van de les kwam er een hele delegatie binnen met bloemen en cadeautjes en niet te vergeten: hét diploma! Monique was totaal verrast en wist van niets, en dat was dan ook de bedoeling. Want we zetten graag onze instructeurs zo af en toe in het zonnetje.

Monique wil graag Jeroen van Haaster en Jos Magdelyns bedanken die haar begeleid hebben om dit diploma te realiseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord