Burgemeester van Haarlem op bezoek in het zwembad!

Zaterdag 8 september 2018 was de burgemeester van Haarlem, Jos Wienen, bij ons te gast in het Boerhaavebad.

Het rondje begon bij een van onze vaste instructrices en tevens hoofd van het ABC zwemmen, Monique. Daar heeft hij een tijdje mee staan praten. Vervolgens liep hij door naar onze Life Guard cursisten die voor hem een oefening hadden voorbereid.

In het bijzijn van Ab (secretaris), Sebastiaan (bestuurslid, instructeur op vrijdagavond), Carola (voorzitter), Robin (uurleiding zaterdag) en Marcel (uurleiding vrijdag, eindverantwoordelijke Haarlems Reddend Zwemmen) heeft onze burgemeester nog een goed gesprek gevoerd over wie wij zijn en wat wij doen.

Meneer Wienen was uiterst geïnteresseerd en luisterde aandachtig. Al met al een leerzame en vooral geslaagde middag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord