• Post

  Adres:
  Wateringweg 55
  2031 EK Haarlem
  Tel: 023 539 07 43

  Post adres:
  Wateringweg 55
  2031 EK Haarlem

  Vrijwel iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur

 • Links

 • ANBI Beleidsplan

  Interne & externe communicatie (netwerk beheerder)

  Momenteel ervaren we dat het een noodzaak is om de bekendheid van de HRB te ventileren. Benaderen van markten voor evenementen, het verwerven van sponsoring en samenwerkingen op diverse vlakken is een specifieke, doch noodzakelijke functie binnen de HRB

  Intern moet er ook een traject opgezet worden naar de diverse commissies om duidelijk te maken op welke manier wij onze ambities tot 2017 en verder willen gaan bereiken. Hiervoor is een duidelijk plan nodig dat intern geventileerd moet gaan worden. Op dit moment (november 2012) is (nog) niet bekend of hiervoor een bestuurs- portefeuille voor moet komen of een commissie.

  Website

  De huidige website is door een van onze leden gebouwd in een eigen systeem. Dit maakt de site van de vereniging kwetsbaar. Momenteel hebben 2 leden een voorstel gemaakt voor een nieuwe site. In dit voorstel zijn de wensen verwerkt betreffende social media. Vanwege de kennis en ervaring van de huidige sitebeheerder is een samenwerkingsverband aangegaan om de nieuwe site van de HRB gestructureerd te laten opereren. De nieuwe site staat in concept klaar. De nieuwe site is geschikt om nieuwe en actuele teksten en foto’s direct te plaatsen. Ook  is er alle ruimte om andere/nieuwe ideeën te bespreken. Het bestuur heeft social media als facebook, hyves e.a. erkend.

  Interne communicatie

  De Binkiepost is officieel vervangen door een maandelijkse digitale nieuwsbrief. Deze is nog in ontwikkeling, maar is nu al elke maand te vinden in uw digitale brievenbus.

   


  Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15